Vi har öppet mellan 7.00 och 19.00
Tandläkare i Uppsala

Om Team Brandmaier på Uppsalakliniken

Uppsalakliniken erbjuder allmän- och specialisttandvård under samma tak. 2007 startade vi en helt ny klinik under namnet Uppsalakliniken. Den består idag av 3 tandläkare som arbetar i två team. Vi, tandläkare slog ihop våra respektive kliniker och startade en gemensam klinik för att bli mer konkurrenskraftiga och kunna använda varandras kompetenser på ett bra sätt. Vi är en privattandvårdsklinik med bred kompetens och kunnig och erfaren personal. Kliniken ligger centralt belägen i Uppsala, mittemot Gotlands nation. Uppsalakliniken är en Praktikertjänstmottagning.

Vi bedriver allmäntandvård och specialisttandvård inom områdena oral protetik och käkkirurgi. Uppsalakliniken, Team Brandmaier har allmäntandläkare och tandhygienist.

På Uppsalakliniken finns även specialisttandläkare i oral protetik (kosmetisk tandvård, bettrehabilitering, tandunderstödd protetik och implantatprotetik). Det finns även en specialisttandläkare i käkkirurgi (allmänkirurgi och implantatkirurgi) som arbetar på kliniken vid behov. Genom samarbete med andra specialister, inom de områden som inte finns på vår klinik, kan vi även hjälpa dig med det som kräver ytterligare kompetens. Detta gör att du som patient har möjlighet att få hjälp med det mesta inom tandvård här hos oss.

Vi erbjuder dig som patient allt från förebyggande vård, behandling av tandlossning infektionssjukdomar, tandblekning och kosmetisk tandvård, kronor och broar till implantat. Vi tar även emot barn så vi har tandvård för hela din familj. Vi använder oss av moderna material och metoder, den senaste utrustningen samt personalen genomgår ständig kompetensutveckling med syftet att våra behandlingar skall bli så bra som möjligt för våra patienter. Vi erbjuder tandvård för Dig som sätter tänderna i fokus och vill ha en god munhälsa med ett friskt vackert leende. Varmt välkomna till oss!

Vill du hellre bli uppringd?


Några av våra samarbetspartners

  • johnny-astback

Facebook