Vi har öppet mellan 7.00 och 19.00
<< Tillbaka

Tandblekning hos tandläkare – fixa sommarsmajlet hos Team Brandmaier!

Så här i sommartider vill man gärna visa upp en ljus och fräsch tandrad när man bjuder på ett leende. Hjälp dina tänder på traven med en effektiv tandblekning hos din tandläkare.

Inledningsvis ska det nämnas att tänder av naturliga skäl har olika färg på olika individer. En tandblekning hos tandläkare behöver därför inte per automatik innebära en så ljus tandblekning som möjligt. Blekningsnivån ska på ett lämpligt sätt matcha personens utseende, personlighet och önskemål.

Tandblekning hos tandläkare utförs oftast för att råda bot på missfärgningar som uppstått av exempelvis mat, vin, kaffe eller tobak. Det är helt normalt och oundvikligt att dina tänder blir mörkare med åren, därför är tandblekning hos tandläkare ett attraktivt alternativ. En tandblekning är i synnerhet effektivt mot lite djupare missfärgningar som inte vanlig tandvård biter på. I princip alla tänder går att bleka.

Vi på Team Brandmaier utför tandblekningar på mottagningen där patienten sedan får fortsätta med tandblekningen hemma. Vi framställer individuellt anpassade blekskenor som underlättar processen. Efter utförd tandblekning ger vi dig rådgivning om hur du bibehåller din nya vita tandrad. Vi rekommenderar bl.a. Opalescence Whitening-tandkräm för dig som vill vårda ditt leende.

Intresserad av tandblekning hos tandläkare? Boka tid hos oss redan idag!